Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

Αναστάτωση στον παράδεισο, με τη μηχανή ενός γοητευτικού άνδρα εθεάθη να διαφεύγει η Παναγία

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι από χθες το κλίμα στον παράδεισο, αφού η άφιξη ενός γοητευτικού άνδρα με την ονομασία Λουκ φαίνεται πως έχει προκαλέσει ρήξη στη σχέση του Θεού με την Παναγία.

Ο άνδρας, ο οποίος γυρνάει και στο όνομα Ντύλαν, έφτασε καβαλώντας την μηχανή του και με το μυστηριώδες βλέμμα και τον νωχελικό του τρόπο ομιλίας, σαγήνευσε την μητέρα του Ιησού, η οποία παρότι προσπάθησε να αντισταθεί, εν τέλει ενέδωσε και σύμφωνα με όσα μαρτυρούν απολύτως αξιόπιστα Χερουβείμ, ανέβηκε στην μηχανή του και διέφυγε μαζί του μακριά από την Εδέμ.

Προς το παρόν, το βασίλειο του Θεού προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα και να παρουσιάσει την υπόθεση σαν κάτι συνηθισμένο, με τον Άγιο Πέτρο να αρνείται να προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο, αφού η ταυτόχρονη άφιξη ενός κυρίου που δεν έχει σταματήσει να χορεύει έχει λειτουργήσει σαν τον τέλειο αντιπερισπασμό.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την παράξενη αυτή υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο, αν και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Παναγία μαθαίνει σερφ στα χέρια του γοητευτικού άνδρα.