Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
18°C
 

Ελληνική έκδοση του Celebrity Deathmatch φέρνει ο ANT1, Λαζόπουλος εναντίον Κούγια στο πρώτο επεισόδιο

Δεύτερο γύρο και μάλιστα δημόσιο, φαίνεται πως θα έχει η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο, η οποία πήρε άγρια τροπή το βράδυ της Παρασκευής στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, βλέποντας το ενδιαφέρον το οποίο συγκέντρωσε η διαμάχη των δύο ανδρών, έσπευσαν να αγοράσουν τα δικαιώματα της εκπομπής «Celebrity Deathmatch», με την μεγάλη πρεμιέρα να περιλαμβάνει άγρια πάλη μεταξύ του δικηγόρου και του παρουσιαστή, μέχρι τελικής πτώσεως.

Έτσι, οι δύο άνδρες αναμένεται να βρεθούν πολύ σύντομα στο ίδιο ρινγκ, έχοντας στη διάθεσή τους όποιο όπλο επιθυμούν, με την μεγάλη αναμέτρηση να βιντεοσκοπείται και να μεταδίδεται στα πλαίσια του πρώτου επεισοδίου, το οποίο θα προβληθεί μέσα στον Μάρτιο.

Ήδη, οι υπεύθυνοι της εκπομπής αναζητούν υποψήφια ζευγάρια για την συνέχεια του σόου, με αυτά των Δούρου-Αλέφαντου, Κοτζιά-Καμμένου και Κανάκη-Καλυβάτση να προβάλλουν ως τα απόλυτα φαβορί, ενώ αν το πείραμα πετύχει, τότε δεν αποκλείεται η ανανέωση της εκπομπής και για του χρόνου.

Εμείς ζητήσαμε από τον κ. Κούγια ένα σχόλιο, ωστόσο όπως μάθαμε από το περιβάλλον του δικηγόρου, βρίσκεται ήδη στα υψίπεδα του Περού όπου και προπονείται σκληρά για την μάχη με τον Λάκη Λαζόπουλο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.