2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Νέα βασίλισσα των γατών η μοσχογαλή, μετά τον κομβικό της ρόλο στον αφανισμό του ανθρώπου

Δεν αποτελεί μυστικό πως το σχέδιο όλων των γατών από την ημέρα της εμφάνισής τους στον πλανήτη γη, είναι ο αφανισμός του ανθρώπινου είδους.

Όλες οι γαλές, καθισμένες στους καναπέδες των ανθρώπων τους, καταστρώνουν υπομονετικά πλάνα εξόντωσης των ανθρώπων, ενώ κοιμούνται, γλείφουν το τρίχωμά τους ή απλά γαλεύουν. Κατά καιρούς, αρκετές γάτες έχουν κατορθώσει να προσφέρουν ένα μικρό λιθαράκι στον αγώνα αυτό, ωστόσο ένας σαρκοφάγος συγγενής τους φαίνεται πως κατάφερε να πετύχει ένα τεράστιο βήμα στη μάχη υπέρ της τελικής επικράτησης.

Πρόκειται φυσικά για την μοσχογαλή, ένα σαρκοφάγο κοντινό στον σκύλο και την γάτα που απαντάται στις σπηλιές και πότε πότε καταβροχθίζει και καμιά νυχτερίδα, το οποίο θεωρείται πλέον ως ο βασικός ύποπτος για την μετάδοση του κορωνοϊού στον άνθρωπο.

Από την ημέρα που έγιναν γνωστά τα παραπάνω νέα, όλες οι γάτες του πλανήτη θεωρούν την μοσχογαλή ως το μεγάλο βασιλιά τους, δίχως να μπορούν να κρύψουν τον απεριόριστο σεβασμό τους προς το πλάσμα που φαίνεται να πραγματοποιεί ένα όνειρο αιώνων. Όλα τους τα νιουρίσματα τις τελευταίες ημέρες αποτελούν ύμνο προς την μοσχογαλή, ενώ κοιτάνε τους ανθρώπους με επιθετικό ύφος, αυξάνοντας μάλιστα τις επιθέσεις τους προς τους ανθρώπους του, όπως μαρτυρούν αρκετοί κάτοχοι γατών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί προσεκτικά την υπόθεση και συστήνει στους αναγνώστες του να απευθυνθούν αμέσως σε έναν ειδικό αν παρατηρήσουν πως γαλεύουν ύποπτα και απειλητικά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.