Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
33°C
 

Μεταμφιεσμένος δημοσιογράφος του Star ήταν τελικά τόσο καιρό και ο Ντόναλντ Τραμπ

2016-06-21-1466537485-4692882-trumphairΑπλώς η «κορυφή του παγόβουνου» φαίνεται πως ήταν τελικά η σύλληψη των δύο Ελλήνων δημοσιογράφων εχθές το βράδυ στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Όπως  είναι σε θέση να γνωρίζει μόνο το «Κουλούρι», αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένας Έλληνας δημοσιογράφος αναγκάζεται να υποκριθεί κάποιον άλλον για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα, γνωστός ρεπόρτερ του Star μεταμφιέζεται τον τελευταίο χρόνο σε Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να εκμαιεύσει πληροφορίες για την προεκλογική μάχη στις Η.Π.Α. και τα σκοτεινά μυστικά των Ρεπουμπλικανών.

Ο εν λόγω συνάδελφος, έχει προμηθευτεί δεκάδες φθηνές περούκες από τα Jumbo και καταφέρνει να ξεγελά διαρκώς τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας ατάκες όπως «Μεξικανοί θα εξαφανιστείτε» και «Απορώ γιατί κουβαλάτε τόσα λίγα όπλα πάνω σας». Με τον τρόπο αυτό, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αποκλειστικές πληροφορίες τις οποίες και σκόπευε να δημοσιεύσει λίγο καιρό πριν τις εκλογές.

Μάλιστα, λόγω φόρτου εργασίας, ο δημοσιογράφος, το όνομα του οποίου για ευνόητους λόγους δεν είναι δυνατόν να αποκαλυφτεί, αναγκάστηκε να επισκεφτεί ντυμένος Τραμπ και την Μύκονο, για να διεξάγει εκεί ρεπορτάζ παραλίας, επιστρέφοντας στη συνέχεια στις Η.Π.Α για τη συνέχιση της μυστικής του επιχείρησης.

Το FBI κι η CIA βρίσκονται στα ίχνη του δημοσιογράφου και το «Κουλούρι» θα σας ενημερώσει μόλις υπάρξουν νεότερα.