Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Partly cloudy
5°C
 

Ξυπνάτε Έλληνες, η κυβέρνηση αγοράζει νέφος από τον Μπιλ Γκέιτς

Ξυπνάτε συνέλληνες. Εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και η κυβέρνησή μας διοργανώνει φιέστες για να ανακοινώσει την αγορά, άκουσον άκουσον, υπολογιστικού νέφους από την διαβολική εταιρεία του Μπιλ Γκέιτς.

Ναι, του ίδιου σατανικού δισεκατομμυριούχου που είχε βολικότατα «προβλέψει» τον κορωνοϊό, για να ξεπουλήσει μετά τα τσιπάκια και να μας αναγκάσει να εμβολιαστούμε για να μπορεί να μας παρακολουθεί και να μας ελέγχει.

Ξαφνικά λοιπόν οι κύριοι της Microsoft ενδιαφέρονται για την Ελλαδίτσα μας, επενδύουν εκατομμύρια και μας πουλάνε, τι, ΝΕΦΟΣ. ΝΕΦΟΣ. Αν είναι δυνατόν, πού τα έχετε ακούσει ξανά όλα αυτά; Δεν μας έφτανε το νέφος και όσα μας ψεκάζουν τόσα χρόνια, πλέον το αγοράζουμε και από το εξωτερικό;

Την ίδια στιγμή που δήθεν ενδιαφέρονται για την υγεία μας, σπεύδουν να αγοράσουν λίγο θανατηφόρο νέφος ακόμα για να μας υποδουλώσουν πλήρως. Νισάφι πια, πρέπει να αντιδράσουμε. Γραμματείες με αρχικά όπως Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. ορίζουν τις τύχες μας. Ποιος ξέρει τι συμβολίζει αυτό το Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. και ποιος κρύβεται από πίσω βέβαια. Γελάνε. Γοητευτικά. Πολύ. Σατανικά. Διαβολικοί. Δυνάστες. μήπως; Τροφή για σκέψη.

Φτάνει πια, πείτε όχι στο νέφος, όλοι στους δρόμους αδέρφια. Στο τέλος θα κερδίσουμε.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.