Με το τρίτο κύμα της πανδημίας να συνεχίζεται αμείωτο, η συζήτηση καλά κρατεί σχετικά με το αν θα επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, ώστε να επιτραπεί στους πολίτες να κάνουν Πάσχα στα χωριά τους.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κι όπως επιβεβαιώνουν ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, υπάρχει πλάνο «πράσινου διαβατηρίου» για Πάσχα στο χωριό, σε όσους έχουν εμβολιαστεί ή σπεύσουν να εμβολιαστούν τις προσεχείς ημέρες με το εμβόλιο της AstraZeneca.
«Έχουμε μεγάλο απόθεμα και διακρίνουμε μια διστακτικότητα. Επομένως, όποιος σπεύσει να εμβολιαστεί με AstraZeneca, θα αποκτά αυτόματα το δικαίωμα για εκδρομή», σχολίαζε πηγή της κυβέρνησης, σε μια προσπάθεια να δελεάσει τους πολίτες να κάνουν το συγκεκριμένο εμβόλιο.
Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν η πληροφορία πως όσοι κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca, θα αποκτάνε δώρο μια λαμπάδα με αντιθρομβωτικές ενέσεις.
Απόψεις
Μοιραία, χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο και μετά δεν ήξερα τι έλεγα. Όταν συνήλθα, κατάλαβα αμέσως το σφάλμα μου. Υπόσχομαι στο εξής να μην ξεχάσω ξανά το κράνος μου και γενικά να προσέχω πού κυκλοφορώ.