Έχει τρελαθεί ο καιρός!!!
Sunny
29°C
 

Ανεπηρέαστη η καθημερινότητα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τον κορονοϊό, μόνο με γάντια τον ακουμπούσαν έτσι κι αλλιώς

Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας περνάει με ήπια συμπτώματα στο σπίτι του τον ιό, με την καθημερινότητά του ωστόσο να μην επηρεάζεται ιδιαίτερα από την ασθένειά του. «Ο Κωνσταντίνος ήταν έτσι κι αλλιώς σε καραντίνα εδώ και μήνες, απλά δεν την είχε επιλέξει ο ίδιος», σχολιάζει μιλώντας στο «Κουλούρι» άτομο του στενού του περιβάλλοντος για να συμπληρώσει:

«Κανένας μας δεν τον ακουμπούσε ήδη, ενώ και όταν αυτό ήταν απαραίτητο, γινόταν μόνο με γάντια, απόσταση και ειδικές στολές. Απλά τώρα η απομόνωσή του θα έχει και μια δικαιολογία παραπάνω». Μιλώντας με ιατρούς, δημοσιογράφος του «Κουλουριού» έλαβε την απάντηση πως η καραντίνα του πρώην δημοσιογράφου θα πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον για έξι μήνες, ενώ σε ερώτησή μας αν αυτό οφείλεται σε κάποια νέα, μεταδοτική και πιο ανθεκτική μετάλλαξη του κορωνοϊού, ο επιστήμονας αναρωτήθηκε «τι σχέση έχει ο κορονοϊός με αυτό που λέμε;».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.