Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
11°C
 

Συγχαρητήριες ανθοδέσμες στέλνει στον εαυτό του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Τον ίδιο φαίνεται να έχουν ως αποστολέα οι εκατοντάδες ανθοδέσμες συγχαρητηρίων που δέχθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο γραφείο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ανθοδέσμες παρόλο που συνοδεύονταν όλες από συγχαρητήριες κάρτες για την Ελληνική Αστυνομία και το έργο της, ήταν ανυπόγραφες και με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα. Το συγκεκριμένο γεγονός ήταν που κίνησε τις υποψίες του θυρωρού του υπουργείου, ο οποίος τηλεφώνησε στο ανθοπωλείο και έκπληκτος ανακάλυψε ότι ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ αυτοπροσώπως έστειλε τις ανθοδέσμες καθώς και τις συγχαρητήριες κάρτες τις οποίες και έγραψε.

Μετά το μεσημέρι αναμένεται να επισκεφθεί το υπουργείο ψυχολόγος που θα εξετάσει τον κύριο Χρυσοχοΐδη, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είναι έντονα συγκινημένος από την αυθόρμητη αγάπη του κόσμου. «Από τη μία είναι λογικό, μιας και μετά από σκληρή δουλειά καταφέραμε η Ελληνική Αστυνομία να χειροκροτείται στις γειτονιές, οι άνθρωποι να κοιμούνται ήσυχα και να χαίρονται να την βλέπουν στους δρόμους» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή ο υπουργός και συμπλήρωσε: «Από την άλλη δεν περίμενα τόσο προσωποποιημένες και αυθόρμητες εκδηλώσεις εκτίμησης και αγάπης».

Προς το παρόν, οι ανθοδέσμες έχουν απομακρυνθεί από το υπουργείο για να μην επιβαρύνουν την κατάσταση του κυρίου Χρυσοχοΐδη. Φήμες που θέλουν άνδρες των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν βάναυσα τις ανθοδέσμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.