Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Τελειοποίησε την οργισμένη του έκφραση ο Βασίλης Κικίλιας, περήφανος ο καθηγητής υποκριτικής του

«Μπιτόνια με πετρέλαιο και στουπιά εντοπίστηκαν σε ξερόχορτα στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου», επισήμανε στην ενημέρωση για τις πυρκαγιές στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας συγκεκριμένα για τη φωτιά στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6).

Ο ίδιος ανέφερε συγκεκριμένα ότι εμπρηστής έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα, ενώ υπάρχει ήδη το σχετικό οπτικό υλικό στα χέρια της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ. Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου, ο Υπουργός δέχτηκε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον καθηγητή υποκριτικής του, ο οποίος του απένειμε τα εύσημα για το γεγονός πως τελειοποίησε την οργισμένη του έκφραση, την οποία δουλεύει σκληρά από το περσινό καλοκαίρι.

Μοναδική του παρατήρηση, το γεγονός πως και πάλι δεν είχε αποστηθίσει τα λόγια του, κοιτώντας διαρκώς το σενάριο, όμως μέσα από εντατικές πρόβες, του τόνισε πως είναι βέβαιος πως θα ξεπεράσει και αυτή του την ατέλεια.

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Κικίλια, ο οποίος μας έβρισε και έκλεισε το τηλέφωνο, καθώς σαν method actor, είχε μπει για τα καλά στον ρόλο του νευριασμένου.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.