2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
13°C
 

«Χιλιάρα» μπιρίμπα έκανε ο Αλέκος Φλαμπουράρης

flabourarisΙδιαιτέρως ευδιάθετος ήταν χθες ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος δεν σταμάτησε όλη μέρα να αστειεύεται με τους συνεργάτες του και να υπερηφανεύεται για τη «χιλιάρα» μπιρίμπα που έκανε το προηγούμενο βράδυ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όπως κάθε βράδυ Κυριακής, ο κ. Φλαμπουράρης συμμετείχε στο καθιερωμένο «καρέ» σε φιλικό σπίτι στην περιοχή του Γκύζη. Οι δύο πρώτες παρτίδες κύλησαν χωρίς να συμβεί κάτι το συνταρακτικό, με το ζεύγος του 79χρονου πολιτικού να κερδίζει την πρώτη και να χάνει με μικρή διαφορά τη δεύτερη. Ήταν όμως η τρίτη παρτίδα, αυτή που έκανε τον υπουργό να φθάσει το επόμενο μεσημέρι με χαμόγελο στο υπουργείο.

«Είμαι δυο-τρεις γύρους και περιμένω ένα φύλλο. Μπορούσα να βγω και πριν αλλά είπα να περιμένω μπας και μου κάτσει, άλλωστε είχαμε περιθώριο» περιγράφει ο έμπειρος πολιτικός της Αριστεράς, με εμφανές το χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπό του καθώς θυμάται τη στιγμή.

«Τελευταίος γύρος λέω, σηκώνω κι αν δεν μου κάνει θα βγω κι ό,τι γίνει. Τραβάω εφτά καρό που είναι και ατού, αμέσως το κουμπώνω, βάζω το δυάρι στη θέση του, κολλάω και τον άσο, πετάω τον ρήγα μπαστούνι που κρατούσα για να μην τον πάρουν οι άλλοι και βγαίνω».

«Δεκατρία φύλλα στη σειρά, από άσο μέχρι ρήγα και δεν έχουν πάρει ούτε μπιριμπάκι ακόμα. Αν δεν είναι αυτή καθαρή έξοδος, δεν ξέρω κι εγώ τι είναι. Δυόμισι χιλιάδες πόντοι μόνο οι μπιρίμπες, χώρια τα φύλλα, δεν είχε νόημα καν να μετρήσουμε» συμπληρώνει με περηφάνια, ενώ ρουφά μια γουλιά καφέ.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε και τους Μανώλη και Φανή, αντιπάλους του κ. Φλαμπουράρη στο προχθεσινό παιχνίδι, οι οποίοι διέψευσαν κατηγορηματικά ότι έχουν σιχαθεί το ύφος του υπουργού και ο μόνος λόγος που συνεχίζουν να τον καλούν είναι επειδή ο γιος τους τελειώνει φέτος το Πολυτεχνείο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.