Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Αποκάλυψη: Ο Αλέκος Φλαμπουράρης ήταν ο μεταμφιεσμένος άνδρας στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' του Ηνωμένου Βασιλείου στέφθηκε το Σάββατο στο Αβαείο του Ουέστμινστερ του Λονδίνου, σε μια μεγαλειώδη τελετή όπου την παράσταση «έκλεψε» ωστόσο ένας άνδρας καλεσμένος που φορούσε μεταμφίεση με ψεύτικο μουστάκι, περούκα και γυαλιά.

Οι χρήστες του διαδικτύου αμέσως ξεκίνησαν τις υποθέσεις σχετικά με την ταυτότητα του μυστηριώδους άνδρα και τα μέσα ενημέρωσης έκαναν ουρά για να του μιλήσουν. Όπως αποδείχτηκε, δεν επρόκειτο ούτε για κάποιο μέλος του μουσικού συγκροτήματος Beastie Boys, ούτε για την Μέγκαν Μαρκλ, ούτε για τον Έλβις, αλλά για τον τέως υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Φλαμπουράρης βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στα πλαίσια ιδιωτικής επίσκεψης, μιας και τώρα που αποσύρεται από την ενεργό πολιτική έχει περισσότερο χρόνο στα χέρια του. Αφού ήταν εκεί, αποφάσισε να δώσει το «παρών» στην ιστορική τελετή, παρά το γεγονός πως μετά από 60 συναπτά έτη αγώνων με την Αριστερά δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Όμως ο συνταξιούχος πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εντυπωσιάστηκε τόσο στο θέαμα των τελετουργικών, που σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντος του, σκοπεύει να ζητήσει από τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα να τον στέψει ιππότη της Αριστεράς όταν επιστρέψει στην Αθήνα.

Μετά το τέλος της μεγαλειώδους τελετής, ο Αλέκος Φλαμπουράρης έκανε δηλώσεις στο Channel 4 και στην ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail και στη συνέχεια συναντήθηκε για τσάι με τους Έλτον Τζον και Άντριου Λόιντ Βέμπερ, τους οποίους και προσκάλεσε να τον επισκεφθούν στην Αίγινα τον Αύγουστο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.