Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Mostly cloudy
13°C
 

Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με διαρροές του Μαξίμου

Το εισιτήριο για Στρασβούργο φαίνεται πως παίρνει ο Πάνος Καμμένος, μέχρι πρότινος Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς όπως όλα δείχνουν θα τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Μετά το βελούδινο διαζύγιο των δύο ανδρών σε ελληνικό κοινοβουλευτικό επίπεδο, η προσωπική φιλία που πλέον τους συνδέει αποτέλεσε τα θεμέλια μιας σχέσης εμπιστοσύνης.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό, οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κόμματα, και το ευρωπαϊκό προφίλ του Π. Καμμένου που όλοι είδαμε κατά τη διάρκεια της «θητείας» του έχει μαγέψει την εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως η συνάντηση με την οποία ουσιαστικά «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Πάνου Καμμένου έγινε με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εχθές το βράδυ σε ψαροταβέρνα της Γλυφάδας. Σε δηλώσεις που προέβη ο πρωθυπουργός μετά το γεύμα, κατέστη σαφές πως ο ίδιος πέρα από την επιτυχία στις Ευρωεκλογές είναι στοχοπροσηλωμένος σε ένα ακόμη πράγμα: τις εξετάσεις του ECDL που έχει προγραμματίσει για την ερχόμενη Τρίτη.

Το «Κουλούρι» από τη μεριά του θα ήθελε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον κ. Τσίπρα, και να του θυμίσει πως αν κολλήσει, μπορεί πάντα να ρωτάει τον Clippy τον συνδετήρα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.