Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Sunny
11°C
 

Υπεύθυνη των social media του πρωθυπουργού η Έλενα Κρεμλίδου μετά την κατακραυγή του διαγγέλματος στα κοινωνικά δίκτυα

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις στα social media της χώρας μετά το «ενωτικό» διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη το βράδυ της Τρίτης, το οποίο δημοσιεύθηκε λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό του ένστολου στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα, η έντονη κατακραυγή προβλημάτισε έντονα τόσο τον ίδιο τον πρωθυπουργό όσο και την επικοινωνιακή του ομάδα, με τις κινήσεις ενίσχυσης του προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα να είναι άμεσες, με την προσθήκη μιας επαγγελματία του χώρου με βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Συγκεκριμένα, πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψη της Έλενας «Mariposa» Κρεμλίδου ως νέας υπεύθυνης των social media του κ. Μητσοτάκη, καθώς η εμπειρία και δημοφιλία της κρίθηκαν ως απαραίτητα εργαλεία για την τόνωση των προφίλ του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις πλατφόρμες. Η διάσημη Instagrammer θα χειρίζεται στο εξής εν λευκώ όλους τους λογαριασμούς του πρωθυπουργού, ανεβάζοντας περιεχόμενο που θα έχει σκοπό να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

«Επιτέλους το επάγγελμά μου αναγνωρίζεται. Είμαι έτοιμη να προσφέρω και να ενισχύσω την εικόνα του κ. Μητσοτάκη όπως μόνο εγώ ξέρω. Μέχρι τότε, like και subscribe και σας περιμένουν ωραία πραγματάκια», σχολίασε η Έλενα Κρεμλίδου, ανεβάζοντας ήδη τα πρώτα gif με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό.

Μείνετε συντονισμένοι με το «Κουλούρι» για να μη χάσετε κανένα post του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.