Και πάλι καλά να λέτε
Sunny
32°C
 

Υπό μόνιμη συνοδεία κόκκινου φόντου θα κυκλοφορεί στο εξής ο Αλέξης Τσίπρας

τσιπρας κοκκινο φόντοΣε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της Αριστεράς αναμένεται να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, αφού αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χρήση τζελ στο χτένισμά του, ο Α. Τσίπρας θα κυκλοφορεί στο εξής συνοδεία μελών του κόμματος που θα κρατούν επί μονίμου βάσεως ένα κόκκινο φόντο.

Ειδικοί του χώρου κάνουν λόγο για μια επιλογή επικοινωνιακού χαρακτήρα από μεριάς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποσκοπεί στην τόνωση του «αριστερού φρονήματος» των ψηφοφόρων της παράταξης, αλλά και στην ταυτόχρονη συσπείρωση όλων των φίλων της Αριστεράς στη χώρα μας. Διανύοντας μια περίοδο ανόδου αναφορικά με τη δημοφιλία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας θεώρησε πως το έδαφος είναι πρόσφορο για ενέργειες που ενδεχομένως να αλλάξουν το σκηνικό σε ό,τι αφορά την επικοινωνιακή στρατηγική της Αριστεράς στις μέρες μας. Μάλιστα, την ιδέα ενστερνίστηκε με θέρμη και ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος επίσης προθυμοποιήθηκε να ακολουθεί παντού τον Αλέξη Τσίπρα, ερμηνεύοντας παράλληλα με την κιθάρα του το ιστορικό τραγούδι «Πάγωσε η Τσιμινιέρα».

Το κόκκινο φόντο αποτελεί  επί σειρά ετών «σήμα κατατεθέν» πολλών στελεχών της Αριστεράς, στα πλαίσια πάντοτε του επικοινωνιακού «παιχνιδιού» που εμπεριέχει ο χώρος της πολιτικής. Παρ'όλα αυτά, καμία προσωπικότητα του χώρου δεν είχε επιλέξει στο παρελθόν να πορευθεί με αυτό σε μόνιμη βάση. Αν οι παραπάνω πληροφορίες αποδειχθούν ασφαλείς, ο Αλέξης Τσίπρας θα μείνει στη ιστορία ως ο πρώτος αρχηγός κόμματος που εφάρμοσε μια τέτοια επαναστατική προσέγγιση.

Παράλληλα, πολύ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η βαφή όλων των χώρων των γραφείων του κόμματους καθώς και της οικίας του προέδρου στις αποχρώσεις του κόκκινου, ενώ τέλος, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη οι πληροφορίες ότι το κόκκινο φόντο του Αλέξη Τσίπρα, εκτός των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, θα κρατούν εκ περιτροπής κι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».