Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Mostly clear
9°C
 

Στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ αναθέτει η κυβέρνηση και επίσημα τη θέση των κυβερνητικών εκπροσώπων

Την παραίτησή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε την Κυριακή ο Χρήστος Ταραντίλης με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα εκπληρώνει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», η Νέα Δημοκρατία προσανατολίζεται στο αναθέσει τα καθήκοντα της κυβερνητικής εκπροσώπησης για πρώτη φορά σε εξωτερικούς συνεργάτες και συγκεκριμένα στο σύνολο του δημοσιογραφικού οργανισμού του ΣΚΑΪ.

«Εδώ και αρκετά χρόνια, υπηρετούν απόλυτα την κυβερνητική γραμμή και εκπροσωπούν επάξια τις θέσεις μας. Επειδή είναι αρκετοί οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ που έχουν αποδειχτεί επαρκείς για να μας εκπροσωπήσουν, αποφασίσαμε να τους αναθέσουμε συνολικά το συγκεκριμένο πόστο, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους», σχολίαζαν πηγές της κυβέρνησης.

Η επίσημη ανάθεση και οι πρώτες τοποθετήσεις του ΣΚΑΪ ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναμένονται απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.