2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Παρακαλούμε την Νίκη Κεραμέως να μην επισκέπτεται 9.00 με 14.00 το Chatroulette

Ούτε μια ώρα δεν άντεξε το σύστημα της τηλεκπαίδευσης που βρίσκεται από τη Δευτέρα σε ισχύ στα σχολεία λόγω lockdown, καθώς, από τη δεύτερη κιόλας ώρα λειτουργίας του «κατέρρευσε», με τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου να περιμένουν την αποκατάστασή του.

Μπορεί η Υπουργός Παιδείας να απέδωσε το φταίξιμο στον πάροχο, εξηγώντας πως η βλάβη εμφανίστηκε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ωστόσο το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης έσπευσε να διαψεύσει την Νίκη Κεραμέως, παρακαλώντας την μάλιστα να απέχει από την αγαπημένη της συνήθεια, δηλαδή τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα Chatroulette, κατά τις ώρες αιχμής, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

«Η υπουργός αρκέσκεται να μπαίνει στην σελίδα και να αναζητεί συγκινήσεις μέσω της webcam της από τον server του Υπουργείου. Την παρακαλούμε να το πράττει κατά τις βραδινές μόνο ώρες, για να αντέξει το σύστημα», σχολίαζαν πηγές του υπουργείου, με την κ. Κεραμέως να μην έχει ακόμη προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.