Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Πάρτι στο ΑΠΘ διοργανώνει το επόμενο Σαββατοκύριακο η Νίκη Κεραμέως

Πάρτι διοργανώνει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΑΠΘ, με αφορμή το τέλος των εξετάσεων και τη λήξη των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Πρόσωπα βέβαια που είναι κοντά στην υπουργό, ξέρουν πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αφορμή η Υπουργός για να παρτάρει και να «σπείρει πανικό».

Το πάρτι αρχίζει την Παρασκευή στις έξι το απόγευμα, ενώ αναμένεται να λήξει την Κυριακή το βράδυ. Το ΑΠΘ επιλέχτηκε διότι βρίσκεται στη γενέτειρα της κυρίας Κεραμέως. Καλεσμένοι είναι όλοι οι φοιτητές ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας, καθώς και μέλη τα ΔΕΠ και διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων.

Για τις ανάγκες του πάρτι, το Υπουργείο έχει φέρει από την Κοπεγχάγη 37 άνδρες και γυναίκες οι οποίοι είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και θα παραχωρήσουν τους αφαλούς τους για την κατανάλωση τεκίλας από όλους τους καλεσμένους κατά τη διάρκεια του 48ωρου πάρτι.

Για τη μουσική, έχουν διαρρεύσει το ονόματα των Ρικάρντο Βιγιαλόμπος και Ρίτσι Χώτινγκ, ενώ το lineup δεν αποκλείεται να συμπληρώσουν Χατζηφραγκέτα και Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αγαπημένοι καλλιτέχνες της Υπουργού.

Οι καλεσμένοι αναμένεται να φέρουν ποτά από το σπίτι τους, ενώ η υπουργός έχει φροντίσει να μοιραστούν από ένα flabongo και από ένα σκληρό κράνος με θήκες για μπύρες και σωλήνες-καλαμάκια ανά δύο άτομα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.