2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
5°C
 

Το φετινό Thanksgiving θα είναι ιδιαίτερο, υπενθύμισε ο Στέλιος Πέτσας

Με τη ρητή υπογράμμιση ότι «η φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών θα είναι αλλιώς για τους Έλληνες» και πως «δεν θα πάμε σε σπίτια συγγενών και φίλων» ξεκίνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Αυτό άλλωστε επιβάλλει το μήνυμα αγάπης που εκπέμπουν οι άγιες αυτές ημέρες», τόνισε. «Για να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί, μένουμε φέτος μακριά» πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας εν συντομία τα εν ισχύ μέτρα για αποφυγή κάθε συγχρωτισμού για να σπάσουμε την αλυσίδα της μετάδοσης.

«Οι Έλληνες κερδίσαμε σημαντικές μάχες και θα ήταν άδικο να χάσουμε τον πόλεμο από τη χαλάρωση λίγων ωρών, έστω κι αν έχουμε συνηθίσει κάθε Thaksgiving να το περνάμε μαζί, οικογενειακά», τόνισε ο κ. Πέτσας για να καταλήξει πως ο καθένας θα πρέπει να απολαύσει την παραδοσιακή γαλοπούλα μόνος ή με όσους μένει μαζί, ελπίζοντας πως αυτό θα είναι το τελευταίο τόσο ιδιαίτερο Thanksgiving.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.