Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Partly sunny
16°C
 

Κύκλοι Καραμανλή επιβεβαιώνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός διψάει

kostas-karamanlisΈνα ποτήρι νερό φαίνεται πως χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με κύκλους από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού.

Όπως μας μετέφεραν οι κύκλοι του, ο πολιτικός επιβεβαιώνει ότι διψάει και θα ήθελε να πιει λίγο νερό. Το περιβάλλον του Μακεδόνα βουλευτή τόνιζε σε όλους τους τόνους πως μια επίσκεψη στο ψυγείο θα ήταν ιδανική, ενώ ο κ. Καραμανλής δεν θα ήταν αντίθετος στο να του πάει κάποιος το ποτήρι.

Πηγές από το επιτελείο των καραμανλικών, διέψευδαν ταυτόχρονα πως ο πολιτικός έχει καθυστερήσει να πληρώσει τα κοινόχρηστα, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για όσα διέρρεε τις τελευταίες μέρες το περιβάλλον της διαχειρίστριας. Νωρίτερα, κύκλοι του Καραμανλή βρέθηκαν στο σούπερ μάρκετ, για να αφήσουν να εννοηθεί πως επιθυμεί να αγοράσει χαρτιά υγείας και υλικά για τοστ, ενώ επεσήμαναν πως η Νατάσα έχει άδικο σχετικά με τον χθεσινοβραδινό τσακωμό του ζεύγους ως προς τις εξελίξεις στο «Τατουάζ», έπειτα από συζήτηση της συζύγου του πολιτικού με τους ίδιους τους κύκλους.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, με κύκλους του να μας ενημερώνουν πως δεν έχει κάτι να σχολιάσει.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.