Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Συντονιστές συζητήσεων θα εργάζονται πια στα δημόσια ασανσέρ για την αποφυγή της αμηχανίας

asanserΈνα άκρως αποτελεσματικό μέτρο για την καταπολέμηση της αμηχανίας και των άβολων καταστάσεων στα ασανσέρ δημόσιας χρήσης σε εταιρείες και οργανισμούς, έρχεται να εφαρμόσει το ειδικό συμβούλιο για την αντιμετώπιση της αμηχανίας που εδρεύει στα Φιλιατρά.

Έτσι, σύμφωνα με την σχετική απόφαση των ειδικών, στο εξής σε κάθε ασανσέρ θα είναι τοποθετημένος ένας ειδικός συντονιστής συζητήσεων, με αποκλειστικό στόχο την απασχόληση των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τον ανελκυστήρα. Μάλιστα, οι εξειδικευμένοι αυτοί επαγγελματίες θα είναι νάνοι, ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο και βάρος στο ασανσέρ, ενώ το γεγονός αυτό θα είναι ικανό από μόνο του να σπάσει τον πάγο μιας άβολης συνύπαρξης.

«Οι φορές που συνάδελφοι ή και εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι βρίσκονται τυχαία σ' ένα ασανσέρ και δεν έχουν τι να πουν, καταλήγοντας να μιλάνε για τον καιρό και την ημέρα της εβδομάδας, είναι δυστυχώς αμέτρητες. Πλέον, χάρη στον ειδικό διαμεσολαβητή, θα μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια πραγματικά ποιοτική κουβέντα, μακριά από άβολες σιωπές, η οποία ίσως και να σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μιας δυνατής σχέσης, φιλικής και όχι μόνο», σχολίασε σχετικά μέλος του συμβουλίου.

Το πρωτοποριακό αυτό μέτρο, αναμένεται να εφαρμοστεί άμεσα, με τις θεματικές της συζήτησης να είναι περισσότερες από χίλιες και να εναλλάσσονται ανάλογα με τη σύνθεση της παρέας στο ασανσέρ. Πληροφορίες αναφέρουν πως στις θεματικές δεν βρίσκεται ο καιρός, η Δευτέρα, το μεσημεριανό φαγητό και η χθεσινοβραδινή ταινία στην τηλεόραση.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.