Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
33°C
 

Ανήσυχη η Περιστέρα Μπαζιάνα, φοβάται ότι ο άνδρας της βάζει πολλά στο κεφάλι του στη δουλειά

Δεν κρύβει την ανησυχία της η Μπέτυ Μπαζιάνα σχετικά με τις αυξημένες υποχρεώσεις του συζύγου της στη δουλειά, τώρα που ανέλαβε και τα καθήκοντα του υπουργού Εξωτερικών επιπλέον από τις υποχρεώσεις που είχε ήδη ως πρωθυπουργός.

Πέραν του γεγονότος ότι δεν βρίσκονται σχεδόν καθόλου, κάτι που δεν την ενοχλεί και τόσο γιατί και η ίδια είναι πολλές ώρες την ημέρα απασχολημένη, η κα Μπαζιάνα περιγράφει σε ιδιωτικές συζητήσεις πως ο Αλέξης γυρνάει κάθε μέρα από το γραφείο με τα σημάδια της κούρασης και του στρες ζωγραφισμένα στο πρόσωπό του.

«Όλοι οι γιατροί μιλούν για τις συνέπειες του άγχους και του στρες στην υγεία του οργανισμού. Κι άλλοι έχουμε δουλειές και καριέρες αλλά υπάρχει κι ένα όριο, δεν χρειάζεται να παίρνει πάνω του τα πάντα. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και η υπερκόπωση δεν είναι μακριά» τονίζει χαρακτηριστικά η 44χρονη μηχανικός.

«Τώρα πήρε και το υπουργείο Εξωτερικών, λες και δεν είχε ήδη πολλά μέχρι τώρα. Είναι βέβαια πολύ καλή θέση, όμως τόσοι είναι εκεί μέσα, ήθελα να ξερα γιατί δεν αναλαμβάνει και κάποιος άλλος ένα κομμάτι», συμπληρώνει. «Και να πεις ότι πληρωνόταν και παραπάνω...»

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Κουλούρι» δήλωσε αρκετά ξεκούραστος και γεμάτος ενέργεια και όρεξη για δουλειά από το νέο πόστο του επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

Στη συνέχεια μας αποχαιρέτισε ζητώντας συγγνώμη, μιας και είχε ραντεβού με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ για να τον βοηθήσει με τη σύνταξη ενός καλού βιογραφικού σημειώματος.