Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Mostly cloudy
12°C
 

Έκπληκτος άνδρας που ανακάλυψε ότι η η ζωή του δεν τελείωσε όταν έκλεισε τα τριάντα

man infront of mirrowΑΘΗΝΑ - Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε η μοίρα για τον Δημήτρη από το Μοσχάτο την ημέρα των τριακοστών του γενεθλίων. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενικών του προσώπων, φαίνεται πως η ζωή του δεν έληξε με τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων στον πλανήτη αλλά συνέχισε την πορεία της ακριβώς με τον ίδιο νωχελικό τρόπο. «Δεν ξέρω τι συνέβη», σχολίασε ο Δημήτρης, μιλώντας στο «Κουλούρι». «Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για το τέλος και αυτό δεν ήρθε ποτέ. Ανακουφίστηκα, αλλά πρέπει να ομολογήσω πως αισθάνθηκα και μια μικρή απογοήτευση».

«Ο Δημήτρης είχε από μικρός ψύχωση με τα τριάντα. Δεν λέω, όλοι φοβόμασταν, αλλά εκείνου του αρκούσε η υπόνοια και μόνο ότι κάποια στιγμή η ηλικία του θα έχει το τρία μπροστά και άρχιζε να τρέμει» αποκαλύπτει ο Παναγιώτης, καρδιακός φίλος του Δημήτρη. Φαίνεται πως από την ημέρα που έγινε εικοσιπέντε, ο Δημήτρης άρχισε να μαζεύει και να αρχειοθετεί όλα τα άρθρα που έβρισκε με θέμα τα πράγματα που πρέπει να κάνει κανείς προτού κλείσει τα τριάντα. «Μάζεψα περίπου εφτά χιλιάδες διαφορετικές συμβουλές» σχολιάζει σχετικά, «μέχρι που συνειδητοποίησα πως για να τα προλάβω όλα έπρεπε σε μία εβδομάδα να ανέβω με την κοπέλα μου και την κολλητή της στο Έβερεστ, κάπου στη διαδρομή να κάνω σεξ και με τις δύο ενώ ταυτόχρονα θα δοκιμάζω ζωντανά μυρμήγκια, θα καπνίζω όπιο και θα διαβάζω τα άπαντα του Σαίξπηρ. Προτίμησα να αγοράσω Playstation και να περιμένω στωικά το τέλος» καταλήγει.

Πλέον ο Δημήτρης περνάει τις ημέρες του επανεξετάζοντας την αντίληψή του για τη ζωή, το σύμπαν και τα Πάντα, αισθάνεται μια αόριστη ευφορία και είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίζει στο εξής κάθε μέρα σαν μια ξεχωριστή πρόκληση. Έκανε μάλιστα τατουάζ στο χέρι του τη δημοφιλή φράση «carpe diem» ενώ σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς για γιόγκα.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης δηλώνει απαισιόδοξος: «Θα του περάσει μόλις συνειδητοποιήσει πως πλησιάζει τα σαράντα».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.