Και πάλι καλά να λέτε
Sunny
35°C
 

Με action camera κατέγραψε και τις 8 καταβάσεις της, 35χρονη που χρησιμοποίησε μόνο την παιδική πίστα χιονοδρομικού

frontΆλλη μια ημέρα μέσα στην αδρεναλίνη βίωσε την περασμένη Κυριακή η Πελαγία Δ. από τη Λάρισα, επισκεπτόμενη το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου.

Η 35χρονη, λίγο μετά τις 9 το πρωί, φόρεσε την στολή και τον εξοπλισμό της και δεν παρέλειψε να τοποθετήσει την ειδική action camera που προμηθεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, σε περίοπτη θέση πάνω από τη μάσκα της. Με τον τρόπο αυτό, κατάφερε να καταγράψει και τις 8 εντυπωσιακές καταβάσεις με την σανίδα της, πάντα από την παιδική πίστα του κέντρου.

«Όσο ανεβαίνω τα baby lift, το μόνο που σκέφτομαι είναι η έκρηξη αδρεναλίνης που με περιμένει για τα επόμενα 42 δευτερόλεπτα, ίσως και 39 άμα πάω γρήγορα. Μόνο και μόνο γι' αυτή την αίσθηση ελευθερίας αξίζει να περιμένεις 20 λεπτά για το Lift. Σίγουρα άξιζαν και τα 200 ευρώ για την κάμερα, θα θέλω να τα δείξω όλα στους φίλους μου όταν επιστρέψω Λάρισα, για να με καμαρώσουν και να με ζηλέψουν», εξομολογείται η Πελαγία, με τους σφυγμούς της να χτυπάνε ακόμα δυνατά.

Τέλος, η περιπετειώδης γυναίκα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το προσεχές καλοκαίρι θα πάρει την κάμερα μαζί της και στο ταξίδι της στην Τζιά, όπου σκοπεύει να κολυμπήσει στα βαθιά φορώντας μόνο τον μισό αναπνευστήρα.