Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
18°C
 

Cool Boarders παίζει όλη μέρα ο σπίκερ της ΕΡΤ πριν περιγράψει snowboard για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ένα αρκετά διαφορετικό lifestyle έχει αναγκαστεί να υιοθετήσει τις τελευταίες ήμερες ο Νίκος Παγιωτέλης, από τότε που του ανατέθηκε η περιγραφή των αγωνισμάτων του Snowboard (χιονοσανίδας) για λογαριασμό της ΕΡΤ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που λαμβάνουν χώρα στο Πεκίνο.

Ο δημοσιογράφος, περνάει όλη του την ημέρα παίζοντας Cool Boarders στο Playstation 1 του ανιψιού του, ώστε να μπορέσει να μάθει σωστά τα κόλπα, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στον Παρνασσό, κάνοντας παρέα με Έλληνες snowbooarders, ωστόσο η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και χόρτου δεν του επέτρεψαν να θυμάται πολλά.

Πριν τις μεταδόσεις, αράζει με άλλους σκέιτερς και snowboarders στην πλατεία Δροσοπούλου της Φιλοθέης, ενώ έχει υιοθετήσει φαρδιά ρούχα, παπούτσια μάρκας Vans και σκουφιά στο στιλ του, πηγαίνοντας στο ραδιομέγαρο με το πατίνι του.

«Ζορίστηκα λίγο ρε dog, αλλά νομίζω την έπιασα τη φάση. Ευτυχώς στο Πεκίνο έχει πούδρες και τους βγαίνουν όλα τα κόλπα, ανυπομονώ να μεταδώσω και σερφάκι τώρα κολλητέ», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Νίκος Παγιωτέλης, σε ένα διάλειμμα από τις μεταδόσεις.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.