Έχει τρελαθεί ο καιρός!!!
Sunny
24°C
 

Ντισκοτέκ πλοίου ελπίζει πως επιτέλους φέτος εκεί θα είναι η φάση

disco3Ιδιαίτερα αισιόδοξη πως αυτός ο Αύγουστος θα τη βρει να αναβιώνει τις μεγάλες δόξες του παρελθόντος, αισθάνεται η ντισκοτέκ πλοίου που εκτελεί δρομολόγια από τον Πειραιά στις Κυκλάδες.

Η μόλις 55 τετραγωνικών ντίσκο, η οποία θα λειτουργήσει φέτος κανονικά μετά από διάλειμμα τεσσάρων ετών, ευελπιστεί πως οι επιβάτες θα βρουν σε εκείνη ένα καταφύγιο διασκέδασης και ξέφρενου χορού, όπως συνέβαινε τη δεκαετία του ‘90, όταν και το καράβι λειτουργούσε ως κρουαζιερόπλοιο.

«Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος δεν χορεύει πια, δεν ξέρει να περνάει καλά. Κάποτε ήμουν γεμάτη με μεθυσμένους Άγγλους, όμορφες Σκανδιναβές και ντόπιους πέφτουλες, οι οποίοι δεν έφευγαν πριν γεμίσουν με εμετό τη μοκέτα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως, έμενα σκοτεινή και άδεια, με τους μόνους που με επισκέπτονταν να είναι όσοι έψαχναν ένα άνετο μέρος για να κοιμηθούν», σχολιάζει συγκινημένη η ντισκοτέτ και συμπληρώνει:

«Εκτιμάς κάτι μόνο όταν το χάνεις όμως και φέτος είμαι σίγουρη ότι θα δημιουργούνται ουρές από τουρίστες που θα τα σπάνε μέχρι το πλοίο να πιάσει λιμάνι. Έχω καθαρή μοκέτα και ο DJ έχει το ‘Now 98’. Τίποτα δεν θα πάει στραβά, θα ζήσουμε στιγμές από τα παλιά».

Εμείς, ευχόμαστε στην ντισκοτέκ κάθε επιτυχία και συνιστούμε στους επιβάτες να είναι συνετοί και προσεκτικοί.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.