Ενθάδαι κοίτε
Partly sunny
14°C
 

Εθισμένος στα χωνάκια ήταν τελικά 52χρονος που τον θεωρούσαν μουγκό για 30 χρόνια

Ως ένα θεόσταλτο θαύμα αντιμετωπίστηκαν τα πρώτα λόγια του Θεόφραστου Δ. έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια.

Ο 52χρονος πια άνδρας, είχε να μιλήσει από το μακρινό 1989, όταν σε ηλικία 22 ετών είχε ενημερώσει τον συγκάτοικό του Δημήτρη πως σκοπεύει να επισκεφτεί το περίπτερο. Όταν επέστρεψε, ο νεαρός τότε φοιτητής δεν άνοιξε ξανά το στόμα του, με τους συγγενείς και τους φίλους του να τον αντιμετωπίζουν ως μουγκό και τους επιστήμονες να σηκώνουν τα χέρια τους ψηλά με την περίπτωσή του.

Όλα άλλαξαν ωστόσο το περασμένο Σάββατο, όταν ο άνδρας προθυμοποιήθηκε να κεράσει τα παιδιά του παγωτό χωνάκι. Άπαντες τον κοίταξαν με απορία, για να εξηγήσει τελικά ο Θεόφραστος πως τόσα χρόνια είχε απλά εθιστεί στα παγωτά χωνάκια, τα οποία και βρίσκονταν διαρκώς στο στόμα του, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας δεν σκοπεύει να μιλήσει ξανά για τα επόμενα τουλάχιστον 25 χρόνια, εκτός αν προκύψει κάτι τρομερά σημαντικό όπως ένας τσακωμός στο δρόμο, ενώ σε ερώτηση του «Κουλουριού» για το ποια ήταν η ατάκα που είπε ο 52χρονος μόλις άνοιξε ξανά το στόμα του, η απάντηση ήταν το «mpoucone».

Εμείς παρακολουθούμε την παράξενη αυτή υπόθεση και θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεότερο.