Βγείτε να δούμε τι θα καταλάβετε
Partly sunny
22°C
 

Έτοιμο να βγει αλώβητο από ακόμη μια δοκιμασία δηλώνει φύλλο μαρουλιού που τοποθετήθηκε σε ποικιλία κρεατικών

maroulisurvivorΈτοιμο να ανταπεξέλθει σε ακόμη μια δύσκολη αποστολή, φαίνεται πως είναι ένα ατρόμητο φύλλο μαρουλιού, το οποίο για πολλοστή φορά τοποθετήθηκε στο πιάτο ποικιλίας κρεατικών γνωστής ταβέρνας των βορείων προαστίων.

Το εν λόγω φύλλο, έχει βρεθεί ανάμεσα σε μπριζόλες, μπιφτέκια, παϊδάκια κι άλλα φρέσκα κρέατα περισσότερες από 35 φορές, χωρίς κάποιος απ' τους πελάτες να το ακουμπήσει. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Κουλουριού», το γεγονός πως ποτέ δεν το κόβουν σε μικρότερα κομμάτια και πως είναι αδύνατο να πιαστεί με το πιρούνι, το καθιστά πρακτικά άτρωτο, με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο πως πιο συχνά κάποιος πεινασμένος θαμώνας της ταβέρνας τρώει χαρτοπετσέτα, παρά το μαρούλι.

«Έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και δεν μπορούμε να το αδικήσουμε. Νομίζει ότι είναι αθάνατο, μας κοροϊδεύει συνέχεια και κάνει επιδεικτικά μπροστά μας πλάνα για το μέλλον, ρωτώντας μας αν θα μπορούμε σε μερικές ημέρες ή θα έχουμε φαγωθεί», εξομολογούνται στο «Κουλούρι» μια φέτα ντομάτας και μια ροδέλα κρεμμυδιού, δίχως να μπορούν να κρύψουν την ανησυχία για το μέλλον τους.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει και με το ίδιο το φύλλο μαρουλιού, το οποίο ωστόσο αδυνατούσε να μας μιλήσει μιας και εξασκούσε τακτικές νίντζα ώστε να περάσει απαρατήρητο από ακόμη μια ποικιλία.