Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Με πιτζάμες πήγε στη δουλειά τη Δευτέρα ο 34χρονος Μίλτος αλλά τίποτα δεν έβγαζε νόημα τελικά

Μια πολύ παράξενη αρχή στην εβδομάδα του πραγματοποίησε ο Μίλτος Δ., ο οποίος εργάζεται σε γνωστή τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 34χρονος, αποφάσισε να ακολουθήσει το μότο της Amstel Free για καθιέρωση της casual Monday αντί για τη συνηθισμένη Casual Friday, κρίνοντας πως πράγματι, το δύσκολο ξεκίνημα μιας νέας εβδομάδας αξίζει μια πιο χαλαρή ενδυματολογική επιλογή ώστε να απαλύνει τον πόνο και τη μιζέρια του τέλους του σαββατοκύριακου, σε αντίθεση με την έτσι κι αλλιώς πιο ευχάριστη Παρασκευή.

Ο άνδρας, επέλεξε έτσι να πάει στην τράπεζα με τις πιτζάμες, περνώντας την ημέρα του καθισμένος αναπαυτικά στην καρέκλα του, με το ελεύθερο στιλ που τον διακρίνει σαν πνεύμα. Παρ' όλα αυτά, μετά το πέρας της ημέρας, συνειδητοποίησε πως τίποτα από αυτό δεν έβγαλε νόημα, μιας και οι πελάτες, τα καθήκοντά του και η υποχρεωτική του παρουσία στο γραφείο συντέλεσαν στο να αποτελέσει απλά μια τυπική ακόμα Δευτέρα, χωρίς κανείς να σεβαστεί το freestyler πνεύμα του.

«Έβαλα τις πιτζάμες μου, φόρεσα τις παντόφλες μου, όμως δεν καταλαβαίνω τίποτα. Οι πελάτες και πάλι ήθελαν να τους εξυπηρετήσω κανονικά και ο διευθυντής μου έδινε οδηγίες. Είναι αυτό casual Monday; Μέχρι και με στραβοκοίταξαν όταν άνοιξα μια Amstel Free με το που ξύπνησα. Έτσι δεν πάμε πουθενά».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την παράξενη αυτή υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.