Ήλιος και τσίπουρο
Mostly cloudy
20°C
 

Εμβολιασμένος vegan δεν μπορεί να αποφασίσει για ποιο από τα δύο θέλει να μιλάει περισσότερο

Την πιο καλή αλλά και κουραστική φάση των τελευταίων δέκα ετών περνάει ο 42χρονος Ζήσης Κ. από το Χαλάνδρι, ο οποίος εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Ο 42χρονος δεν έχει σταματήσει να μιλάει από τη στιγμή του εμβολιασμού του για να προλάβει να πει όσα έχει να πει, ενώ ελάχιστοι είναι πλέον οι άνθρωποι που μπορεί να βλέπει χωρίς να εκνευρίζεται.

Στον ελάχιστο χρόνο που καταφέρνει να κοιμηθεί βλέπει συνεχώς εφιάλτες που εναλλάσσονται μεταξύ σφαγείων, τελετών καύσης νεκρών στο Γάγγη ποταμό, την κλιματική αλλαγή, και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου λοκντάουν.

Σε επικοινωνία που είχε «Το Κουλούρι» μαζί του, ο συμπαθέστατος βίγκαν μας είπε πως «Υπάρχουν αρκετές πρωτεΐνες στις φυτικές τροφές για να καλύψουν όλες μας τις ανάγκες. Το ξέρατε πως τα εμβόλια mRNA μαθαίνουν στα κύτταρά μας να παράγουν μια πρωτεΐνη που προκαλεί την απόκριση του ανοσοποιητικού μας συστήματος; Μιας και λέγαμε για κύτταρα, η κυτταρίνη που έχουν τα φασόλια έχει χαρίσει μια φοβερή γυαλάδα στα μαλλιά μου τελευταία. Διάβασα πρόσφατα επίσης πως μια παρενέργεια του εμβολίου είναι η αραίωση. Έχετε ακούσει κάτι για αυτό; Α, κίνοα».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.