Ιουλιανά
Clear sky
29°C
 

Τώρα η κατάλληλη ώρα για σεισάχθεια σύμφωνα με άνθρωπο που γράφει σε ασανσέρ

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την εφαρμογή της σεισάχθειας, δηλαδή της ρύθμισης και διαγραφής χρεών ιδιωτών προς ιδιώτες και προς το δημόσιο, σύμφωνα με 63χρονο που από το 2012 γράφει ακριβώς αυτό σε γέφυρες, τοίχους και μέσα σε ασανσέρ.

Ο 63χρονος Πελοπίδας, συνταξιούχος συντηρητής ανελκυστήρων, εμφανίζεται πλήρως πεπεισμένος για την καταλληλότητας της παρούσας χρονικής στιγμής και παροτρύνει την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα να λάβουν αμέσως τις σχετικές αποφάσεις. «Και το 2012 και το 2014 και το 2015 και πιο μετά υπήρξαν στιγμές για σεισάχθεια, όμως η αληθινή ώρα είναι τώρα. Αν δεν γίνει τώρα η στιγμή θα περάσει και δεν θα ξαναέρθει. Σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουλίου του 2021, είναι η ώρα», τονίζει στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Πελοπίδας «ευθύνεται» προσωπικά για πάνω από το 80% των συνθημάτων «Σεισάχθεια τώρα» που βρίσκονται γραμμένα σε διάφορα σημεία ανά την επικράτεια. Μάλιστα για αρκετά χρόνια, ενώ εργαζόταν ακόμα στη συντήρηση ανελκυστήρων, κατέγραφε τη συγκεκριμένη προτροπή στην εσωτερική κάσα του ασανσέρ και αμέσως πατούσε το STOP και περίμενε να ακούσει από τα μεγάφωνα την ανακοίνωση.

Ωστόσο, η έκκληση του 63χρονου δεν έχει προς το παρόν δώσει καμία απάντηση στο μυστήριο γύρω από το αρκτικόλεξο ΑΚΕΠ που ορισμένες φορές συνοδεύει το μήνυμα, το νόημα και η προέλευση του οποίου παραμένουν άγνωστα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.