Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
31°C
 

«Αστακός» η Αθήνα λόγω της άφιξης του Αλφόνσο Κουαρόν, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της επίσκεψης του Αλφόνσο Κουαρόν στη χώρα μας για να παρευρεθεί σε εκδήλωση του DiEM25 όπου θα ανακοινωθούν οι πρώτοι υποψήφιοι για την ευρωβουλή, με 2000 αστυνομικούς να βρίσκονται στο «πόδι».

Ο σκηνοθέτης που διεκδικεί 10 Όσκαρ στηρίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στον πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά θα δώσουν το παρών ο Katrín Jakobsdóttir - Πρωθυπουργός της Ισλανδίας, ο James K. Galbraith - Αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας και άλλες προσωπικότητες, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Λόγω της κόντρας με τον Γιώργο Λάνθιμο, κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων του κ. Κουαρόν θα κλείνουν δρόμοι μετά από σχολαστικό έλεγχο της κάθε διαδρομής ενώ σταδιακά θα πραγματοποιούνται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Όσον αφορά στα μέτρα Τροχαίας, κατά το διήμερο της επίσημης επίσκεψης της στη χώρα μας του Μεξικανού σκηνοθέτη, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες και το «Κουλούρι» θα σας ενημερώνει για κάθε νεότερο.