Έχει τρελαθεί ο καιρός!!!
Cloudy
20°C
 

Σε ειδική δομή φιλοξενίας στον Ελαιώνα θα κατοικούν στο εξής όλοι οι ηθοποιοί που κατηγορούνται για σεξουαλικές επιθέσεις

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες αρκετοί διάσημοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες και σεναριογράφοι, έπειτα από τη σωρεία καταγγελιών σε βάρος τους για επιθέσεις σεξουαλικού και όχι μόνο χαρακτήρα.

Με το παράδειγμα του Πέτρου Φιλιππίδη να είναι αρκετά πρόσφατο, έπειτα από την απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθήνα για τα Γιάννενα και τους κατοίκους των Ιωαννίνων να δηλώνουν πως δεν τον επιθυμούν στην πόλη τους, το κράτος αποφάσισε να προσφέρει μια προσωρινή κατοικία στους φερόμενους ως θύτες των επιθέσεων αυτών.

Έτσι, στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η κατασκευή ειδικής δομής φιλοξενίας στον Ελαιώνα Αττικής, όπου όλοι οι καταγγελλόμενοι θα διαμένουν μέχρι και την ημερομηνία της δίκης τους. «Όλοι μαζί, θα είναι ασφαλείς, θα έχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα να συζητήσουν και αν θελήσουν να προχωρήσουν σε κάποια επίθεση, τότε θα το κάνουν σε κάποιον που το αξίζει. Πρόκειται για μια συμφέρουσα προς όλους λύση, αφού και η κοινωνία γλιτώνει από την παρουσία τους», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» κυβερνητική πηγή, δίχως να επιβεβαιώσει τις φήμες πως στη δομή αυτή δε θα ενδιαφέρει κανέναν αν θα τηρούνται τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.