2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
14°C
 

Μερακλήδες παιδόφιλοι αυνανίζονται μόνο με φωτογραφίες μωρών που καλύπτονται με emoji

iuhΤο σύμπαν φαίνεται πως έχει συνωμοτήσει προσφέροντας σεξουαλική ηδονή για κάθε ανωμαλία που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Έτσι λοιπόν, όσοι από τον κλάδο των παιδόφιλων αρέσκονται σε φωτογραφίες μωρών που έχουν καλυφθεί με emojis, τον τελευταίο καιρό βρίσκουν πλήθος εξ αυτών δωρεάν στο διαδίκτυο για να ικανοποιήσουν τις σκοτεινότερες ορέξεις τους.

Σύμφωνα με ψυχολόγους που έχουν μελετήσει το θέμα, η συγκεκριμένη σεξουαλική ανωμαλία πολλές φορές εμφανίζεται σε άτομα τα οποία κατά την παιδική τους ηλικία έπαιζαν υπερατού. Επιπροσθέτως, πάντα σύμφωνα με τους ειδικούς, το emoji παίζει ρόλο, καθώς ελάχιστοι έχουν βρεθεί να «την βρίσκουν» με το χιονάνθρωπο, ενώ το πιο δημοφιλές είναι το emoji ροδάκινο.

Ανώνυμο μέλος του συντονιστικού οργάνου της Ένωσης Παιδόφιλων με Προτίμηση στα Εmojis (Ε.Π.Π.Ε.) δήλωσε πως από τη στιγμή που η διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε προειδοποιήσεις για τις φωτογραφίες παιδιών στο διαδίκτυο, αφενός η δουλειά που έχει να κάνει προκειμένου να βρει υλικό που να τον «αναστατώνει» έχει μειωθεί στο ελάχιστο, αφετέρου η ηδονή είναι πολύ μεγαλύτερη. «Ξέρετε, είναι άλλο να βάζεις εσύ ένα emoji πάνω σε μια φωτογραφία ενός μωρού, και άλλο να ξέρεις πως η φωτογραφία που βρήκες είναι ακριβώς όπως την ανέβασε η μάνα του» είπε χαρακτηριστικά αποκλειστικά στο «Κουλούρι».

Μετά από καταγγελίες πολιτών, η κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξετάζουν το ενδεχόμενο κατάθεσης νομοσχεδίου που θα καθιστά παράνομη την ανάρτηση φωτογραφιών με emojis. Πληροφορίες που φέρνουν τον βουλευτή Κ. Κατσίκη να παρομοιάζει ομοφυλόφιλους με παιδόφιλους με προτίμηση στα emojis ελέγχονται ως ανακριβείς.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.