Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly clear
1°C
 

Το θέμα των καλοκαιρινών διακοπών στην σημερινή ατζέντα συζήτησης στην κουζίνα διαφημιστικής εταιρείας στο Μαρούσι

806913135-salad-dish-pizza-studio-art-lunch-mealΈνα νέο θέμα αναμένεται να τεθεί από σήμερα στην ατζέντα συζητήσεων στην κουζίνα γνωστής διαφημιστικής εταιρείας στο Μαρούσι.

Έπειτα από αρκετές ημέρες κατά τις οποίες το κύριο ζήτημα ήταν οι εναλλαγές του καιρού, αλλά και το έντονο μαύρισμα της γραμματέως Ζέτας, αλλά και μια μικρή παρένθεση για τα τεκταινόμενα στους τελικούς του μπάσκετ, οι υπάλληλοι της εταιρείας ενημερώθηκαν με σχετικό e-mail από την Ζέτα, πως από σήμερα και μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, επανέρχεται στην ατζέντα το πάντα δημοφιλές θέμα των καλοκαιρινών διακοπών.

«Ειλικρινά, είχα κουραστεί πολύ από τον Απρίλιο και τον Μάρτη, όπου κάθε μέρα έπεφτε Survivor. Υπό άλλες συνθήκες θα βαριόμουν πάλι να μιλάω για διακοπές γιατί θα αργήσω να πάω κιόλας, αλλά φέτος δεν με πειράζει. Απ' το να μιλάω για δουλειά με τον Κώστα από το account, χίλιες φορές», εξομολογείται ο Στέφανος, ο οποίος δεν έχει χάσει γεύμα εδώ και 3 χρόνια.

Το επίσημο πρόγραμμα των συζητήσεων, θα ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα με νέο e-mail, ενώ την κουβέντα θα ανοίξει ο διευθυντής της εταιρείας, ανακοινώνοντας τα πλάνα του για τις φετινές διακοπές.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.