2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
5°C
 

Κανένας στη χώρα δεν είναι βέβαιος για το τι μέρα είναι σήμερα, πηγές επιβεβαιώνουν

Ακόμη μια ημέρα μέσα στα σπίτια τους θα περάσουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας, στην προσπάθεια να περιοριστεί όσο το δυνατόν γίνεται η διασπορά του κοροναϊού.

Οι Έλληνες θα ξυπνήσουν και θα περάσουν όλη τη διάρκεια της μέρας με τις πιτζάμες τους στον καναπέ, όπως έκαναν χθες και προχθές και όπως θα κάνουν σήμερα, αύριο και για τουλάχιστον τις επόμενες δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα κανένας τους να μην είναι βέβαιος για το τι ημέρα είναι σήμερα.

«Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, ποιος ξέρει. Ναι, υποτίθεται δουλεύω από το σπίτι, αλλά όλες οι μέρες είναι ίδιες, ξυπνάω, δεν πλένομαι, δεν λούζομαι, απλά λιώνω στον καναπέ και περιμένω να τελειώσει όλο αυτό. Ας βρούμε μια μέρα και ας κρατήσουμε αυτή μέχρι να φύγει ο κορονοϊός», σχολιάζει στο «Κουλούρι» 36χρονος ιδιωτικός υπάλληλος μιλώντας μας από τον καναπέ του, από τον οποίο έχει να σηκωθεί 46 ώρες.

Όπως επιβεβαιώνουν ειδικοί, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το 86% των Ελλήνων δεν έχει ιδέα τι μέρα είναι, τι ώρα είναι και τι δουλειά έκανε πριν αρχίσει όλο αυτό, ενώ το ποσοστό αυτό αναμένεται να πλησιάσει το 100% το επόμενο διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.