Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Clear sky
19°C
 

Πέντε μέρες μέσα στο σπίτι δεν ήταν αρκετές για να κρεμάσει ο 32χρονος Χρήστος εκείνο το κάδρο

Ούτε η καραντίνα πέντε ημερών μέσα στο σπίτι στάθηκε αρκετή ώστε ο 32χρονος Χρήστος Φ. από τον Νέο Κόσμο να κρεμάσει επιτέλους αυτό το κάδρο που είναι στο πάτωμα από τον Νοέμβριο.

Ο 32χρονος είχε εκδηλώσει την πρόθεση να κρεμάσει το κάδρο ήδη από το πρωί της Πέμπτης, όταν και ξεκίνησε να δουλεύει εξ αποστάσεως από το σπίτι, αργότερα εκείνη την ημέρα ωστόσο παραδέχθηκε πως ήταν αρκετά κουρασμένος και το ανέβαλε για την επόμενη.

Η Παρασκευή αλλά και οι επόμενες τέσσερις ημέρες κύλησαν δίχως να βρεθεί ο απαραίτητος χρόνος για τη συγκεκριμένη εργασία, με τον Χρήστο να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του σε σειρά ντοκιμαντέρ για την υδρόβια ζωή κάτω από τους παγετώνες.

Κάποια στιγμή το βράδυ της Κυριακής ο 32χρονος Χ. Φ. βρέθηκε πιο κοντά από ποτέ στο κρέμασμα του κάδρου, μάλιστα έψαξε και βρήκε το σφυρί και τα καρφιά, όμως μια ειδοποίηση στο κινητό του τηλέφωνο του απέσπασε την προσοχή και όταν το ξαναθυμήθηκε η ώρα είχε περάσει.

Ρεπόρτερ του «Κουλουριού» επικοινώνησε με την κοπέλα του 32χρονου, την επίσης 32χρονη Φραγκίσκη, η οποία δεν έδειξε να εκπλήσσεται καθόλου στο άκουσμα του συμβάντος. Αμέσως μετά ζήτησε συγγνώμη και άφησε το ακουστικό για 2 λεπτά γιατί κάποιος την φώναζε, όμως τελικά δεν επέστρεψε ποτέ.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.