2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
16°C
 

Για να προστατεύσει τα παιδιά από την κακοκαιρία Μήδεια έκλεισε τα σχολεία η κυβέρνηση

Μπορεί το κλείσιμο των σχολείων στις «κόκκινες» περιοχές λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού να αποδόθηκε στο νέο, καθολικό lockdown που ανακοίνωσε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ο πρωθυπουργός, φαίνεται ωστόσο πως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Συγκεκριμένα, το επερχόμενο κύμα ψύχους με την ονομασία Μήδεια, τρομοκράτησε τους ειδικούς λόγω του ονόματός του και της βαριάς μυθολογίας που το συνοδεύει, οδηγώντας τους στο κλείσιμο της εκπαίδευσης για την προστασία των παιδιών, έπειτα και από δραματικές εκκλήσεις των γονιών.

«Την τελευταία φορά που η Μήδεια έδρασε ανεξέλεγκτα, τα αποτελέσματα ήταν φρικτά. Όλα τα είχαμε, οι χιλιάδες παιδοκτονίες μας έλειπαν. Σπίτι με τους γονείς και να μην τους μπαίνουν ιδέες», σχολίασε πηγή του Υπουργείου Παιδείας, προτρέποντας επίσης τους πολίτες να αποφεύγουν να τρώνε σούπες.

Όσο για τα παιδιά που δε μένουν σε «κόκκινες» περιοχές και θα πάνε κανονικά σχολείο, η ίδια πηγή σημείωσε: «Ας γλιτώσουν τα παιδιά της Αττικής και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.