Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Στη Βασιλίσσης Σοφίας με την επόμενη δυνατή βροχή τα γυρίσματα του νέου κύκλου του κάστρου του Τακέσι

Το έντονο ενδιαφέρον των παραγωγών του Tokyo Broadcasting System για τα γυρίσματα της νέας σεζόν του ιαπωνικού τηλεπαιχνιδιού «Το κάστρο του Τακέσι» προκάλεσε η έλευση της κακοκαιρίας Daniel στην Αττική χθες το απόγευμα, με τους ιθύνοντες να επικοινωνούν άμεσα με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθηναίων προκειμένου να «κλείσουν» την Βασιλίσσης Σοφίας για την επόμενη δυνατή νεροποντή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Ιάπωνες μαγεύτηκαν ιδιαιτέρως από τις εικόνες με τους πολίτες να παρασύρονται από τους χειμάρρους στη δεξιά λωρίδα της πλημμυρισμένης λεωφόρου ή να πέφτουν στα ανοιχτά φρεάτια, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να αποφύγουν τους κάδους απορριμμάτων που έπλεαν στη μέση του δρόμου.

Όπως επισήμαναν σε ιδιωτικές τους συνομιλίες, οι εικόνες ήταν φοβερά διασκεδαστικές, ακριβώς στο στυλ του αυθεντικού κάστρου του Τακέσι, με τους διαγωνιζόμενους να εμφανίζονται αναλώσιμοι ενώ αντιμετωπίζουν τις δοκιμασίες, οι οποίες είναι δύσκολες αλλά οριακά όχι τόσο ώστε να υπάρξουν θύματα. Αντίθετα, οι εικόνες από τον Βόλο και τη Θεσσαλία ήταν υπερβολικά τραγικές ακόμα και για την ιαπωνική τηλεόραση.

Τον ρόλο του Στρατηγού Λι θα υποδυθεί ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης, που αποδέχθηκε με χαρά τη σχετική πρόταση της εταιρείας παραγωγής, ενώ την εκφώνηση στα ελληνικά θα αναλάβει ο Ακίνδυνος Γκίκας. Οι διαγωνιζόμενοι θα αντιμετωπίσουν μία απλή πρόκληση: να κατεβούν την Βασιλίσσης Σοφίας σε ώρα ισχυρής βροχόπτωσης, ξεκινώντας από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας με προορισμό το Σύνταγμα, όπου θα τους περιμένει η Τελική Μάχη.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στέλνοντας «Κάστρο του Τακέσι» και το ονοματεπώνυμο τους με SMS στο 112.

Τα μέλη του συνεργείου της ιαπωνικής παραγωγής αναμένονται στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπου και θα διαμείνουν παρακολουθώντας καθημερινά τις μετεωρολογικές προβλέψεις εν αναμονή της επόμενης κακοκαιρίας.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα ενημερώσει εγκαίρως μόλις υπάρξει κάτι νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.