Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Partly sunny
16°C
 

Με «Έμπαινες-Έβγαινες» θα αντικατασταθούν οι επιγραφές «Ωθήσατε-Έλξατε» στα Goody's

goodys-evgaines-tokoulouri-native-2Ριζικές αλλαγές αναμένεται να φέρει η νέα καμπάνια των εστιατορίων Goody's, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις νέες ντιρεκτίβες, οι σημάνσεις «Έμπαινες-Έβγαινες» πρόκειται να αντικαταστήσουν τις γνωστές «Ωθήσατε-Έλξατε» στις πόρτες όλων των εστιατορίων. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις οι επιγραφές θα συνοδεύονται και από λέξεις που θα ενισχύουν την επιθετική παρότρυνση του να εισέλθει ή να εξέλθει κανείς από το χώρο, όπως «εδώ», «άφοβα», «δικέ μου», «με φόρα» και «ψηλάκο», για να υπογραμμίζουν περισσότερο το νεανικό χαρακτήρα που επιθυμεί να πλασάρει το brand.

Οι νέες επιγραφές θα έρθουν με ποικιλία φλούο χρωμάτων και σχεδιασμών, ενώ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα γνωρίζει ο πελάτης αν θα πρέπει να σπρώξει ή να τραβήξει την πόρτα, εκπρόσωπος της αλυσίδας διευκρίνισε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο, οι φράσεις «Έμπαινες-Έβγαινες» και οι λέξεις που τις συνοδεύουν, να συμπληρωθούν με ένα διακριτικό «σμπρώξε-τράβα την» ακριβώς από κάτω, ώστε να αποφευχθούν τα ατυχήματα.

Τέλος, φήμες που κάνουν λόγω για γυναίκες που θα προσφέρουν ζακέτες και παλτό στους πελάτες που εξέρχονται λέγοντάς τους «Μη βγαίνεις έτσι έξω, θα κρυώσεις» δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.