Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
21°C
 

Ο Ευτύχης Μπλέτσας εμφανίζεται σε σπίτια πολιτών που αγοράζουν μπισκότα Βιολάντα

Μυστήριο γύρω από τη θέαση του Ευτύχη Μπλέτσα σε περισσότερα από εκατό σπίτια σε ολόκληρη τη χώρα, από την Κρήτη μέχρι και τον Έβρο.

Οι καταγγελίες δεν σταματούν να έρχονται στα αστυνομικά τμήματα της χώρας από πολίτες που κάνουν λόγο για ένα «παιδί με γένια» που βρίσκουν στο σπίτι τους σε ανύποπτο χρόνο. Το μόνο που συνδέει τα περιστατικά; Τα νοικοκυριά είναι από εκείνα που αγοράζουν μπισκότα Βιολάντα.

Μια χαρακτηριστική καταγγελία είναι από την περιοχή της Επιδαύρου από τον κ. Γιάννη Φωτιάδη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε με τον γιο του ένα παιδί με ένα σέλφι στικ στο χέρι να τρέχει σαν μανιακός μέσα στο σπίτι τους την ώρα που εισήλθαν μετά από απουσία μερικών ωρών. Ο κ. Φωτιάδης, μίλησε στο «Κουλούρι» για την εμπειρία του αναφέροντας μάλιστα ότι στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ευτύχης Μπλέτσας βρισκόταν στην κουζίνα όταν επέστρεψε το σπίτι, τον είδε στα 4 μέτρα, και μετά από δύο δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε αμέσως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο είναι τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία: Το πιο πιθανό σενάριο είναι η μπισκοτοβιομηχανία Βιολάντα να έχει καταφέρει να παράξει μινατούρες Ευτύχηδες Μπλέτσες (από χαρούπι και καλαμποκάλευρο), τις οποίες συμπεριλαμβάνει στις συσκευασίες της. Οι μινιατούρες αυτές, όταν αντιληφθούν πως απουσιάζουν οι κάτοικοι των σπιτιών, αποκτούν ζωή και περιφέρονται στα άδεια σπίτια. Συνήθως ξαναμικραίνουν και κρύβονται κάπου, αλλά πολλές φορές δεν προλαβαίνουν και πιάνονται «επ' αυτοφόρω».

Το δεύτερο σενάριο μιλάει για τον πραγματικό Ευτύχη Μπλέτσα να έχει πάθει τέτοια εξάρτηση από τα μπισκότα Βιολάντα, που διαρρηγνύει όσα σπίτια μπορεί σε αναζητώντας μπισκότα και κουλουράκια με ποιοτικά υλικά, μεράκι και φαντασία, χωρίς συντηρητικά.

Θα επανέλθουμε με νεότερα, μείνετε συντονισμένοι, σας προτείνουμε, προς το παρόν, να κλειδώσετε τα μπισκότα σας σε χρηματοκιβώτιο αν έχετε.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.