2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Sunny
13°C
 

Αμετανόητος 32χρονος κάνει ακόμα αναπάντητες για να φλερτάρει

ΚΙΝΗΤΟ-ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ-ΚΛΗΣΕΙΣ2Αίσθηση έχει προκαλέσει στην περιοχή της Νέας Σμύρνης η εμφάνιση ενός φαινομένου που λανθασμένα θεωρείτο πως έχει εκλείψει από τις συνήθειες των Ελλήνων.

Έπειτα από μαρτυρίες γυναικών τόσο της συγκεκριμένης περιοχής όσο και άλλων συνοικιών της Αθήνας, φαίνεται πως ένας 32χρονος κάτοικος της Νέας Σμύρνης, ο οποίος μάλιστα κατά καιρούς έχει συνάψει ερωτικές σχέσεις με αυτές, επιδίδεται σε ικανό αριθμό αναπάντητων κλήσεων, κατά τη διάρκεια της ημέρας και κυριότερα κατά τις βραδινές ώρες.

«Στην αρχή θεώρησα ότι πρόκειται για κάτι τυχαίο», μας λέει η Καλλιόπη, μία από τις παθούσες. «Μόλις είχαμε γνωριστεί άλλωστε και η επικοινωνία μας δεν ήταν τόσο συχνή. Κι ύστερα σε όλους μας έχει συμβεί να καλέσουμε καταλάθος κάποια επαφή από το κινητό μας τηλέφωνο. Όσο προχωρούσε η σχέση όμως, παρατήρησα πως ειδικά τις βραδινές ώρες, οι αναπάντητες κλήσεις στο κινητό μου γίνονταν όλο και πιο επίμονες ενώ τις ακολουθούσε κι ένα γραπτό μήνυμα με ένα περιέργο χαμόγελο».

Το «Κουλούρι», θέλοντας να ρίξει φως στο ομολογουμένως περίεργο περιστατικό, επικοινώνησε με τον Δημήτρη, ο οποίος παρά την έκπληξή του, ήταν πρόθυμος να μας εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη. «Δεν καταλαβαίνω προς τι τόσος ντόρος. Από μικρός όταν φλέρταρα με κάποια κοπέλα, ιδίως όταν δεν είχα κάρτα στο κινητό μου, της έκανα αναπάντητες κλήσεις για να της δείξω ότι τη σκέφτομαι. Ποιος από εσάς δε το έχει κάνει αυτό δηλαδή; Όπως και να το κάνουμε, τα βράδια τις σκεφτόμουν πιο συχνά. Είναι σαφές πως δεν είμαι κανένας περίεργος. Απλά είμαι της παλιάς σχολής», εξηγεί ο 32χρονος, ο οποίος έκλεισε υποστηρίζοντας πως κάποτε τα πράγματα ήταν πιο αγνά και παραδεχόμενος ότι αδυνατεί να καταλάβει γιατί τον εγκαταλείπουν όλες οι κοπέλες.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.