Αφρικανικά πόνι
Clear sky
29°C
 

Γνωστή εταιρεία αλλαντικών αγόρασε το σημερινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

ΚΟΣΙΩΝΗΉταν ένα ήσυχο βράδυ στα γραφεία γνωστής εταιρείας αλλαντικών στην Κηφισιά, όταν το γοργό βήμα του Ιάκωβου, πιστού υπαλλήλου της αλλαντοποιίας τα τελευταία 15 χρόνια, αντήχησε στους άδειους διαδρόμους. «Αφεντικό, βάλε τώρα ΣΚΑΪ», φώναζε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Στη συχνότητα του φαληρικού σταθμού εκείνη την ώρα, έπαιζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη και συγκεκριμένα ένα πληρωμένο ρεπορτάζ εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για την νέα της υπηρεσία. «Πάρε μου γρήγορα τηλέφωνο τα γραφεία του ΣΚΑΪ», διέταξε ο διευθυντής, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τη γάτα του, τον μικρό Γκάμι. «Πόσο κάνει ένα ρεπορτάζ;», ρώτησε με ανυπομονησία και αφού άκουσε το ποσό, διέταξε την αγορά ολόκληρου του τηλεοπτικού χρόνου του αποψινού δελτίου.

Έτσι, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», το σημερινό δελτίο θα αποτελεί εξ ολοκλήρου διαφήμιση των προϊόντων της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη θα παρουσιάσει το δελτίο ντυμένη παριζάκι, με τους Μπάμπη Παπαδημητρίου, Παύλο Τσίμα και Αλέξη Παπαχελά να την πλαισιώνουν ντυμένοι με στολές γουρουνιών.

Καλεσμένοι του δελτίου θα είναι έγκριτοι διατροφολόγοι, κτηνοτρόφοι, χασάπηδες, γιατροί και ιδιοκτήτες χοιροστασίων, οι οποίοι θα μιλούν για τα οφέλη του σαλαμιού στην υγεία. Στα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, θα μεταδοθούν σκηνές από τις δραστηριότητες της εταιρείας σε Σερβία και Σλοβενία, ενώ το αστυνομικό ρεπορτάζ θα είναι το κανονικό ρεπορτάζ των αστυνομικών ρεπόρτερ του καναλιού. Τέλος, στο αθλητικό δελτίο θα παρουσιαστούν εικόνες από τις πρώτες χοιροδρομίες, οι οποίες έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα στην Καρδίτσα.

Το «Κουλούρι» χαιρετίζει τη ρηξικέλευθη αυτή πρωτοβουλία στο χώρο του μάρκετινγκ και εύχεται να βρει άξιους μιμητές στο άμεσο μέλλον.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.