Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Όμορφο μωρό σκέφτεται σοβαρά καριέρα ως μοντέλο ευχετήριων gif

Δίχως να χάνει καθόλου χρόνο, η νεογέννητη Σοφία σκέφτεται ήδη τα μελλοντικά επαγγελματικά της βήματα, μετά από μια γέννηση, δυο μέρες στο νοσοκομείο και μια εβδομάδα στο σπίτι.

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός που περιείχε το πακέτο γέννησης γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, την βοήθησε να καταλάβει σχετικά νωρίς πως τα επαγγέλματα του χειριστή τόρνου, του μάγειρα, του βιολόγου και του γυμναστή δεν της ταιριάζουν καθόλου σε αυτή τη φάση, και ίσως τα σκεφτεί ως δεύτερες σταδιοδρομίες μετά την ολοκλήρωση μιας πετυχημένης καριέρας στο χώρο του μόντελινγκ ευχετήριων gif.

Τα πρώτα δείγματα της δουλειάς της, που βρίσκεται ακόμα σε ερασιτεχνικό στάδιο, είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς οι γονείς της, οι γιαγιάδες και οι παππούδες δεν σταματούν να λένε πόσο όμορφη είναι, και να στέλνουν ο ένας στον άλλον φωτογραφίες της.

Η μικρή Σοφία προσπαθεί να πείσει την μητέρα της να την στείλει σε γνωστό πρακτορείο μοντέλων-παιδιών στο Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας όπου η αφρόκρεμα των κυνηγών ταλέντων διαλέγει τα νέα πρόσωπα για τα ευχετήρια gif της νέας χρονιάς.

Δυστυχώς για την ίδια αλλά και για την βιομηχανία των κινούμενων εικόνων χαμηλής ποιότητας, η μητέρα της δεν μπορεί ακόμα να αποκρυπτογραφήσει το κλάμα που περιέχει το συγκεκριμένο μήνυμα.