Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly clear
2°C
 

Ψυχοπαθής 32χρονος έχει εκτυπωτή σπίτι του

Τα αδιάκριτα βλέμματα της γειτονιάς τραβάει ο Άκης Δ. από το Καματερό, όποτε ο θόρυβος από τον εκτυπωτή αντηχεί από τα παράθυρα του διαμερίσματός του.

Ο άνδρας, επιμένει σε πείσμα των καιρών να διατηρεί εκτυπωτή και μηχάνημα σκάνερ στο γραφείο του σπιτιού του, προσφέροντας μάλιστα σε φίλους, συγγενείς και γείτονες, τη δυνατότητα να τους εκτυπώσει έγγραφα που πιθανόν να χρειάζονται. «Ξέραμε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Άκη από καιρό, φαινόταν από τον τρόπο που μάς κοιτούσε, από το βάδισμά του και το γέλιο του. Αλλά όταν μάθαμε ότι έχει σπίτι του εκτυπωτή, τότε σιγουρευτήκαμε. Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος διαθέτει σπίτι του εκτυπωτή;», σχολιάζει μιλώντας στο «Κουλούρι» γείτοντας του Άκη για να συμπληρώσει:

«Κάθε φορά που με ρωτάει αν θέλω να μου εκτυπώσει κάτι, ανατριχιάζω. Δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι σοβαρά να φωνάξω την αστυνομία». Την ανησυχία των γειτόνων έρχεται να επιβεβαιώσει και έρευνα του Πανεπιστημίου του Ρίμινι, σύμφωνα με την οποία 9 στους 10 ανθρώπους που έχουν ακόμη εκτυπωτή υποφέρουν από κάποια ψυχοπάθεια, ενώ αν διαθέτουν και σκάνερ, τότε η πιθανότητα ανεβαίνει στο 100%.

Εμείς, ζητήσαμε από τον Άκη μία δήλωση και περιμένουμε να την εκτυπώσει για να τη διαβάσουμε.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.