Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

√ln(n+2)π δωρεάν λεπτά ομιλίας θα έχουν οι πρωτοετείς θετικών επιστημών που βάζουν Vodafone CU

Ιδιαίτερα προνομιούχες προσφορές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές θετικών επιστημών οι οποίοι θα επιλέξουν τη Vodafone CU για την επικοινωνία τους.

Συγκεκριμένα, οι νέοι σπουδαστές θα δικαιούνται √ln(n+2)π δωρεάν λεπτά ομιλίας, ενώ μαζί με τον παραπάνω χρόνο, θα μπορούν να διαλέξουν και ανάμεσα σε MB που ισούνται με το άθροισμα των πλευρών ενός σκαληνού τριγώνου ή SMS που δεν θα ξεπερνάνε το ενεργειακό ισοδύναμο 200 Τζάουλ.

«Κοιτάξτε να δείτε, εγώ μπήκα Μαθηματικό λόγω των μορίων από το χάντμπολ και δεν καταλαβαίνω τι είναι όλα αυτά, εμένα κάτι για 1200 λεπτά και SMS και 1,2 GB μου είχαν πει και για 600 λεπτά και μηνύματα προς άλλα CU, τώρα όλα αυτά με τις ρίζες και τα π, δεν τα πιάνω. Τι δουλειά έχει ένα π με τα νούμερα, κάτι έχει γίνει λάθος μάλλον, τι σκαληνό και Τζάουλ μου λέτε, πότε θα πάμε μπουζούκια;», σχολίασε ο πρωτοετής Μίλτος, εμφανώς ανήσυχος, καθώς απολάμβανε τον φραπέ του σε συνοικιακό καφέ.

Το «Κουλούρι» θα δώσει το «παρών» σε κάποια σχολή σύντομα για επιτόπιο ρεπορτάζ και θα επανέλθει με καυτό ρεπορτάζ για τα ευκλείδεια διανύσματα που τόσο απασχολούν την σημερινή νεολαία.