Αφρικανικά πόνι
Clear sky
34°C
 

Την εγκατάσταση panic button στο κινητό κάθε Έλληνα προωθεί η κυβέρνηση

Το «panic button» πρόκειται να αποτελέσει όπλο κατά των φαινομένων bulling και επεισοδίων βίας ανηλίκων. Με τη συνεχή αύξηση των άγριων περιστατικών βίας ανηλίκων, η επέκταση της εφαρμογής του panic button και για τους εφήβους θα αποτελέσει ένα ακόμη όπλο, στην προσπάθεια να μπει ανάχωμα στη νεανική παραβατικότητα.

Η εφαρμογή θα εγκαθίσταται στο κινητό των εφήβων, οι οποίοι θα μπορούν να εκπέμπουν σήμα κινδύνου όταν κινδυνεύουν. Η αστυνομία θα λαμβάνει το στίγμα της τοποθεσίας του παιδιού και θα μπορεί να παρεμβαίνει άμεσα.

Ωστόσο, μιας και οι κίνδυνοι για τους Έλληνες πολίτες είναι συνεχείς, λόγω της εγκληματικότητας, των φυσικών καταστροφών, της οπαδικής βίας, των ατυχημάτων στα ΜΜΜ, των τροχαίων και πολλών ακόμη παραγόντων, η κυβέρνηση προωθεί την επέκταση του μέτρου στο κινητό κάθε Έλληνα πολίτη.

Έτσι, κάθε συμπολίτης μας θα μπορεί να ειδοποιεί την αστυνομία όταν νιώθει κίνδυνο, ενώ όταν κινδυνεύει από την αστυνομία, το κουμπί πανικού θα ειδοποιεί τον στρατό ή έναν καλά εκπαιδευμένο σε πολεμικές τέχνες γείτονα. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.