Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

29χρονη σκοπεύει να ανεβάζει στο instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μπαλί μέχρι τον επόμενο Μάρτη

WOMAN_ESCAPES_BALI_MEDITATION_YOGA_RETREATS_1Τουλάχιστον 75 φωτογραφίες ακόμη από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, σκοπεύει να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Νάντια Κ.

Η 29χρονη, επισκέφτηκε το πανέμορφο νησί της Ινδονησίας το Πάσχα και παρέμεινε σε αυτό για 8 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της διαμονής της στον εξωτικό προορισμό, η γυναίκα ανάρτησε στο προφίλ της 34 φωτογραφίες από τοπία, παραλίες, ανθρώπους και πινακίδες της περιοχής, με τις 11 εξ αυτών να ανήκουν στην κατηγορία των «selfies». Μάλιστα, χρησιμοποίησε και το ιδιαίτερα ευφάνταστο hashtag #bali_kai_trisali, το οποίο και χαρακτηρίστηκε απ' τους ακολούθους της ως έξυπνο κι ανατρεπτικό.

Με την επιστροφή της από το Μπαλί, η Νάντια είχε αποθηκευμένες στο κινητό της τηλέφωνο αλλά και στη φωτογραφική της μηχανή 327 φωτογραφίες, αποφασίζοντας να συνεχίσει να τις αναρτά στο instagram, με το ίδιο hashtag σε συνδυασμό με τα #throwback και #takemeback. Η 29χρονη έχει ήδη χρησιμοποιήσει 31 εξ αυτών, με την πλειονότητα να δημοσιεύεται τις ώρες που βρίσκεται στο γραφείο της. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, οι 71 εναπομείνασες φωτογραφίες-στιγμούλες απ' το Μπαλί μπορούν να κατανεμηθούν άνετα μέχρι και τις αρχές του Μάρτη, αφού κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου την τιμητική τους θα έχουν φωτογραφίες απ' τις επισκέψεις της σε νησιά και παραλίες της χώρας μας.

«Κρίμα είναι οι ακόλουθοί μου να μην δουν τόσες όμορφες φωτογραφίες. Γιατί της τράβηξα άλλωστε, για να τις βλέπω μόνη μου; Αφού εγώ ήμουν εκεί. Έχω μερικούς πολύ αξιόλογους άσους κρυμμένους στο μανίκι μου. Ειδικά ένα παιδάκι σε παραλία του Μπαλί πάει άνετα για τετραψήφιο αριθμό likes, αρκεί να χρησιμοποιήσω τα σωστά hashtags», σχολιάζει η Νάντια στο «Κουλούρι» και συμπληρώνει: «Το μόνο που με αγχώνει είναι πως ακόμα δεν έχω κανονίσει το επόμενο ταξίδι και δεν ξέρω τι θα ανεβάζω όταν ξεμείνω. Θα έχω πάντα βέβαια το Παρίσι».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις φωτογραφίες της Νάντιας και θα πατάει το κουμπί με την καρδούλα όποτε το κρίνει απαραίτητο.