Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly clear
3°C
 

56χρονος απορεί γιατί του στέλνουν τετραγωνάκια με Χ στο κινητό

Τον ύπνο του έχει χάσει ο 56χρονος Μιλτιάδης Μ., κάτοχος κινητού τηλεφώνου με δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα λαμβάνει ειδοποιήσεις που περιέχουν τετραγωνάκια με Χ στη μέση.

Ο κ. Μιλτιάδης, κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας και βιβλιοδέτης στο επάγγελμα, έλαβε για πρώτη φορά ένα τέτοιο τετραγωνάκι πριν από περίπου ένα μήνα και αρχικά δεν έδωσε σημασία. Στη συνέχεια όμως τα μυστηριώδη τετραγωνάκια πύκνωσαν και μαζί τους πολλαπλασιάστηκαν τα ερωτηματικά και οι υποψίες για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Μιλώντας στο «Κουλούρι», ο 56χρονος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φίλοι και γνωστοί με τους οποίους γνωριζόμαστε χρόνια, άρχισαν ξαφνικά να μου "στέλνουν" τετραγωνάκια με Χ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν τους ρωτούσα το γιατί μου απαντούσαν ότι δεν μου έστειλαν ποτέ κάτι τέτοιο. Εγώ όμως τα λάμβανα και συνεχίζω να τα λαμβάνω καθημερινά μέχρι σήμερα».

«Δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω ούτε αν είναι σοβαρό, όμως όλη η ιστορία φαίνεται ύποπτη. Μια-δυο φορές σκέφτηκα να στείλω κι εγώ ένα τετραγωνάκι αλλά δίστασα. Ποιος ξέρει τι άλλο συμβαίνει εκεί έξω και σε τι μάτια θα φτάσει», συμπλήρωσε.

Αναζητώντας λύση στον γρίφο, ο κ. Μιλτιάδης απευθύνθηκε και στον ανηψιό του που ξέρει καλά την τεχνολογία μιας και ασχολείται με διαδικτυακό στοίχημα, όμως ούτε εκείνος είχε κάποια απάντηση.

Προς το τέλος της κουβέντας με τον 56χρονο βιβλιοδέτη και σε μια προσπάθεια χαλάρωσης του κλίματος, ο ρεπόρτερ μας του έστειλε ένα χαμογελάκι με SMS με αποτέλεσμα ο 56χρονος να πετάξει το κινητό του τηλέφωνο από το παράθυρο και να μην έχουμε νέα του μέχρι τώρα. Όπως είναι φυσικό, ο εν λόγω ρεπόρτερ έχει ήδη απολυθεί.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.