2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Ξεσκεπάστηκε απάτη e-mail που χαρίζει ομάδα μπάσκετ 25 εκατομμυρίων ευρώ

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου, έχουν λάβει κάποια στιγμή ένα e-mail από την Βαρυμπόμπη ή κάποια άλλη περιοχή των βορείων προαστίων, στην οποία ένα άτομο χρησιμοποιώντας πολύ πειστικούς νομικούς όρους, προσπαθεί να τους πείσει πως εάν τους βοηθήσουν στο «ξεπάγωμα» μιας κληρονομιάς, τότε θα κερδίσουν μια ΚΑΕ αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτές οι ιστορίες είναι γνωστές εδώ και χρόνια, ωστόσο οι περισσότεροι δεν ξέρουν την κατάληξη εάν απαντήσουν σε ένα τέτοιο e-mail, καθώς τα περισσότερα είναι απάτες και οι χρήστες του διαδικτύου τα αγνοούν.

Φαίνεται πως κάποιοι ωστόσο δεν γνώριζαν για την συγκεκριμένη απάτη, με αποτέλεσμα να απαντήσουν στο εν λόγω e-mail και να βρίσκονται τώρα κοντά στην αγορά της ΚΑΕ, με την υποχρέωση να την οδηγήσουν στις διοργανώσεις στις οποίες συμμέτεχουν για τη νέα σεζόν. Ειδικοί του κυβερνοεγκλήματος προειδοποιούν τυχόν θύματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί και να αγνοήσουν όσα αναφέρει ένας πρίγκηπας με το όνομα «Δημήτρης», για να μην βρεθούν με αρκετά χρέη και αθλητές στην κατοχή τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.