Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Mostly cloudy
16°C
 

Το δικαίωμα να χτίζουν τείχος ύψους πέντε μέτρων θα έχουν οι αμυντικοί όταν εκτελεί φάουλ ο Μέσι

Άμεσα μέτρα σκοπεύει να λάβει η FIFA προκειμένου να καταπολεμήσει τις υπεράνθρωπες επιδόσεις του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πλέον έχει τελειοποιήσει και τα χτυπήματα φάουλ, σκοράροντας πλέον αδιαλλείπτως και από στημένες φάσεις.

Έτσι, η παγκόσμια ομοσπονδία θα επιτρέψει από τη νέα σεζόν στους αντίπαλους αμυντικούς να υψώσουν ένα πρόχειρο τείχος ύψους πέντε μέτρων και πλάτους τριών, προκειμένου να δυσκολέψουν κάπως το έργο του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Το τείχος θα μπορεί να κατασκευαστεί από οποιοδήποτε υλικό, ωστόσο θα πρέπει να αφαιρείται από τον αγωνιστικό χώρο μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα από την εκτέλεση του λακτίσματος, με τη βοήθεια των αναπληρωματικών, οι οποίοι θα έχουν το δικαίωμα ταυτόχρονα να μαρκάρουν τον αθλητή.

Σε περίπτωση που ούτε αυτό το μέτρο καταφέρει να περιορίσει τον Αργεντίνο σταρ, τότε εξετάζεται το ενδεχόμενο εισαγωγής ρομπότ που θα είναι ειδικά προγραμματισμένα για να εξουδετερώσουν τον 31χρονο και η συμμετοχή 18 ποδοσφαιριστών στην αντίπαλη ομάδα. Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το ρεπορτάζ και θα επανέλθει άμεσα για οτιδήποτε νεότερο.